Kommende arrangementer

Ordinær generalforsamling

Midtjysk Logistik Forum indkalder hermed til ordinær generalforsamling mandag den 7. maj 2018 kl. 16.00 på MCH Arena, Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning.

Vi kan i år fejre foreningens 20 års jubilæum, som vi markerer med een af de afgørende kampe i topstriden i Superligaen, nemlig FC Midtjylland mod FC Nordsjælland. Her er der garanti for en spændende og målrig kamp – og naturligvis masser af spænding i forhold til placeringerne, når sæsonen lige om lidt er slut.

Inden kampstart afholder vi generalforsamling og middag i den eksklusive Actona Company Lounge. Vi håber, at mange har lyst til at deltage og bakke op om arrangementet – og ikke mindst om FCM.

BEMÆRK: Der er plads til 28 deltagere i Actona Lounge. Da det er en generalforsamling vi afholder, så er alle medlemmer berettiget til minimum een deltager. Da det er sjældent, at alle medlemmer kommer til vores generalforsamlinger, så vil der givetvis være mulighed for, at der kan komme flere med fra de enkelte medlemsvirksomheder. Så tilmeld derfor blot de medarbejdere, der ønsker at deltage. Derefter trækker vi lod, hvis der er plads til flere (og det er der højst sandsynligt) ligesom der også vil være mulighed for at komme med, hvis der indløber afbud.

PROGRAM: 

Kl. 16.00
Ankomst MCH Arena (Actona Lounge)
Velkomst v. formand Karl Christensen, Midtjysk Logistik Forum

Foreningens ordinære generalforsamling

Dagsorden i henhold til vedtægterne:
1) Valg af dirigent
2) Formandens beretning
3) Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse
4) Forelæggelse af budget for det kommende regn- skabsår med fastsættelse af kontingent
5) Behandling af indkomne forslag
6) Valg til bestyrelsen
7) Valg af 1 revisor
8) Eventuelt

Forslag, som af medlemmerne ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal være indleveret skriftligt til formanden for bestyrelsen senest 2 uger før generalforsamlingens afholdelse (på mail karl@alpi.dk)

Kl. 17.00
Middag
Kort optakt til kampen ved CEO Claus Steinlein

Kl. 19.00
Kampstart FC Midtjylland – FC Nordsjælland
Kampen ses fra loungen eller fra tribunen

TILMELDING: Snarest og senest den 30. april til kontakt@midtjysklogistik.eu.

Se foreningens tidligere arrangementer